Referenties

 • Joanna ken ik als een zeer sprankelend, opgewekt, warm, liefdevol en directe vrouw. Ze heeft zeer goede coachings- en therapeutvaardigheden ontwikkeld. Ze is in staat binnen no-time tot de kern te komen. Dit doet ze met humor en een liefdevolle directheid. Bij Joanna weet je direct waar je aan toe bent: what you see is what you get. Kortom, een topvrouw, zowel als coach/therapeut en als mens.

  Marjolein Berendsen, Directeur ZoMa Opleidingen
 • Dat Joanna een zeer ervaren procurement collega en gewoon een aardig mens was, wist ik natuurlijk al lang. Maar recent heb ik een andere kant van haar mogen zien. Bij de Nevi op Internationale Vrouwendag heeft ze op een zeer eigen wijze de Nevi vrouwen toegesproken over het thema "Onderhandelen". Petje af Joanna, ik ging vol inspiratie naar huis!

  Cindy Kuyt, ICT Inkoopadviseur, Contract- en Leveranciersmanager
 • Ik heb met Joanna samengewerkt bij Mebin B.V. De opdracht was om te zorgen voor een optimalisatie van de inkoop nadat er een overname was gedaan. Joanna heb ik leren kennen als iemand die de materie (en die is in deze branche complex) snel eigen maakt. Ze is pragmatisch en werkt daadwerkelijk SAMEN met mensen. Luistert oprecht naar de mens en komt daardoor met een passende oplossing. Joanna is daadkrachtig in haar communicatie en verbindend naar de mensen. Door deze combinatie is ze in staat om mensen in beweging te krijgen. Ze geeft feedback en opbouwende kritiek waar men mee verder kan. Ik heb de samenwerking met Joanna als zeer prettig ervaren.

  Maaike van de Spijker, HR-manager, DHL Supply Chain
 • Ik heb sinds juli 2020 al veel contact met jou met de projecten die gaande zijn in het ziekenhuis. Je bent laagdrempelig, je geeft goede tips als ik ergens tegenaan loop, wat ik bijvoorbeeld als lastig ervaar, Ik werk erg fijn samen met jou als projectleider, je staat achter jouw team en laat dat ook blijken. Ik heb erg veel van jou geleerd als projectleider. Je hebt mij erg goed gemotiveerd in mijn positie en nieuwe functie. Ik hoop vaker met jou te mogen werken in de toekomst. Bedankt!

  Lindsey Pires Ramos, Assortiment coordinator medische hulpmiddelen, Franciscus Gasthuis & Vlietland