Wie ben ik

Mijn naam is Joanna en ik breng vrouwen in beweging door ze op humoristische wijze te inspireren zichzelf te zien en te zijn en hun zachte, vrouwelijke kant meer te gebruiken.

Ik (1962) woon in Easterlittens, Friesland en houd van rust en ruimte om mij heen.

Vanaf 2011 heb ik een aantal heftige ervaringen gehad die mij veel over mijzelf hebben geleerd. In plaats van de zelfbewuste manager die alles vanuit ratio dacht te doen, bleek ik supergevoelig en sterk intuïtief te zijn. Dat betekende een keerpunt in mijn leven.

Via NLP en diverse workshops op het gebied van intuïtie en energiewerk, opleidingen voor Reiki master en holistisch therapeut leerde ik dat er meer is tussen hemel en aarde en hiervoor open te staan.

Vanuit mijn jarenlange ervaring op gebied van inkoop- en contractmanagement voer ik interim opdrachten uit die ik combineer met mijn intuïtieve vermogens waaronder helderwetendheid. Ik richt mij op vrouwen om vanuit authenticiteit, respect en vertrouwen met elkaar samen te werken. Ik leer hen zaken met elkaar te doen door het rationeel/analytische te combineren met gevoel en intuïtie.

Neem bij vragen of interesse vrijblijvend contact met me op.